Wat is auto wrappen?

Auto wrappen is een proces waarbij een voertuig wordt bedekt met een speciale folie. Deze folie kan bedrukt worden met allerlei designs, patronen of afbeeldingen, en kan ook een effen kleur hebben. Het wrappen van een auto is een alternatief voor het overspuiten van de auto, omdat het eenvoudiger, sneller en goedkoper is dan het traditionele spuiten van verf. Bij Wrappen.nl werken specialisten die u grag helpen met het wrappen van uw auto.

Voordelen van auto wrappen

Een van de voordelen van een auto wrap is dat het de lak van de auto beschermt tegen krassen en kleine beschadigingen, waardoor de auto zijn waarde beter behoudt. Daarnaast kan het wrappen van een auto ook dienen als een vorm van reclame voor bedrijven, omdat de bedrijfsnaam, het logo en de contactgegevens op de folie kunnen worden gedrukt.

Het proces van auto wrappen

Het proces van auto wrappen begint met het grondig reinigen van de auto om ervoor te zorgen dat de folie goed hecht. Vervolgens wordt de folie in stroken op de auto aangebracht en gladgestreken om luchtbellen te voorkomen. Het wrappen van een auto kan in principe op elk moment worden gedaan en kan op elk gewenst moment worden verwijderd zonder de lak van de auto te beschadigen.

Meer voordelen van auto wrappen

Auto wrappen biedt niet alleen voordelen op het gebied van personalisatie en bescherming, maar is ook een kostenbesparende optie ten opzichte van traditioneel spuiten. Daarnaast biedt het flexibiliteit doordat folie op elk moment kan worden verwijderd zonder de originele lak van de auto te beschadigen. Tot slot kan het dienen als een effectieve marketingtool voor bedrijven.

Dus waarom zou je auto laten wrappen?

Kortom, auto wrappen biedt een scala aan voordelen, waaronder bescherming, personalisatie, kostenbesparing, flexibiliteit en marketingmogelijkheden. Het is een innovatieve en effectieve manier om een auto te verbeteren en de look te veranderen zonder dat er sprake is van grote investeringen. Bij Wrappen.nl helpen we u graag bij het kiezen van de juiste wrap en het professioneel aanbrengen ervan.

Voordelen op een rij

Bescherming van de auto

Goedkoper dan over laten spuiten

Eigen ontwerp aanleveren mogelijk

Het is niet permanent

Na een aantal jaar kunt u gemakkelijk de wrap laten verwijderen en een nieuwe wrap uitzoeken.

Geen idee wat u precies wilt?

Neem contact op via het contactformulier en vraag om tips of eventuele impressies die voor jou van toepassing zijn.

Overtuigd dat u uw auto wilt laten wrappen?

 

Autowrap aanvragen

Autowrap aanvragen