Audi R8 carwrap

Wilt u uw Audi R8 Coupé of Spyder van een nieuw uiterlijk voorzien? Dan is een carwrap ideaal voor uw Audi. U kunt zelf de kleur en afwerking bepalen en wij zorgen ervoor dat uw Audi helemaal naar uw wensen gestyled wordt.

Adembenemend ontwerp voor uw Audi R8 wrap

Bij Wrappen.nl staan wij garant voor hoge kwaliteit carwraps waar u nog jaren plezier van zult hebben. U kunt voor alle soorten designs bij ons terecht. Of u nu uw Audi in één opvallende kleur wilt hebben, of in een customized ontwerp, bij Wrappen.nl is niets ons te gek! U kunt qua kleuren onder andere kiezen uit: metallic, holografische, glitter, satijn en parelmoer kleuren. Ook hoogglans en matte kleuren zijn mogelijk. Wilt u een aparte belijning in een contrasterende, felle kleur? Laat het ons weten en wij verzorgen uw ontwerp op maat. Ons gespecialiseerde team zorgt dat uw wrap tot in de puntjes verzorgd wordt en garanderen dat u altijd 100% tevreden onze garage uitrijdt.

De voordelen van een carwrap

Met een carwrap beschermt u uw Audi R8 tegen kleurslijtage, krassen en steenslag. Doordat wij speciale vinyl folie gebruiken, komt er een beschermende laag over uw originele lak heen. Hierdoor is uw originele lak beschermt tegen zonlicht en andere schadelijke invloeden van buitenaf. Hetzelfde geldt voor opspattende steentjes tijdens het rijden en krassen. Krijgt u nu toch een krasje op uw lak? Dan kunt u dit zelfs weer met de bestaande folie wegwerken.

 

Een carwrap biedt ook esthetisch design: uw bolide ziet er weer als nieuw uit, en is geheel naar uw smaak aan te passen. Bovendien kunt u een wrap altijd laten aanpassen. Bent u na een aantal jaren toe aan een nieuwe wrap, dan kunnen wij de oude snel vervangen. Met een carwrap heeft u de vrijheid om uw Audi R8 volledig naar uw wens te laten customizen.

Audi R8 ontchromen

De Coupé en Spyder zijn met hun krachtige V10 motor en scherpe belijningen met recht sportieve snelheidsduivels te noemen. Om al die PK’s een nog robuuster en moderner uiterlijk te geven, kunt u uw racer laten ontchromen. Hiermee worden alle chromen onderdelen van uw Audi R8 gewrapt in een (mat) zwarte wrap om alle onderdelen nog vloeiender in elkaar over te laten lopen. U kunt, indien gewenst, uiteraard ook kiezen voor een andere kleur. Wij kunnen alle chromen onderdelen wrappen: van koplamp tot grill.

Voordelen op een rij

Bescherming van de auto

Goedkoper dan over laten spuiten

Eigen ontwerp aanleveren mogelijk

Het is niet permanent

Na een aantal jaar kunt u gemakkelijk de wrap laten verwijderen en een nieuwe wrap uitzoeken.

Geen idee wat u precies wilt?

Neem contact op via het contactformulier en vraag om tips of eventuele impressies die voor jou van toepassing zijn.

Overtuigd dat u uw auto wilt laten wrappen?

 

Autowrap aanvragen

Autowrap aanvragen