BMW 2 serie wrappen

Uw BMW 2 serie wrappen, dat doet u het beste bij dé specialist in het wrappen van auto’s: Wrappen.nl. Wij doen er alles aan om uw BMW 2 serie naar uw wensen te wrappen, zodat u uw auto van een sportief en modern uiterlijk kunt voorzien én kunt genieten van alle andere voordelen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden om uw BMW 2 serie te wrappen? We vertellen u graag alles dat u wilt weten!

Waarom uw BMW 2 serie wrappen bij Wrappen.nl?

Wrappen.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de autobranche, waarvan we een groot gedeelte ervaring hebben in het wrappen van auto’s. Wanneer u uw BMW 2 serie laat wrappen, dan brengt dat verschillende voordelen met zich mee. Eén van die voordelen is dat u door uw BMW 2 serie te wrappen uw auto optimaal kunt beschermen tegen zware weersomstandigheden, krassen en vuil. Daarnaast zorgt een carwrap ervoor dat uw auto een nieuw uiterlijk krijgt en is uw BMW 2 serie wrappen een stuk goedkoper dan wanneer u de auto laat spuiten. U kunt de auto wrap altijd verwijderen zonder de originele lak te beschadigen en zo de BMW steeds opnieuw pimpen.

Uw BMW 2 serie wrappen kunt u ook inzetten om uw onderneming op een zeer efficiënte manier te promoten. Zo kunnen wij de carwrap in uw huisstijl maken en uw bedrijfsnaam of logo erop zetten. Niet alleen komt u zo heel professioneel over, maar maakt u ook reclame voor uw onderneming telkens als u de weg op gaat. Wrappen.nl helpt u graag om uw BMW 2 serie te wrappen en zo uw naamsbekendheid te vergroten.

BMW m2 wrappen: de werkwijze

Wanneer wij uw BMW m2 wrappen, dan doen we dit uiterst zorgvuldig. Onze werkwijze start met het schoonmaken van de auto, zodat de carwrap goed hecht. Daarna strijken we de carwrap glad om te voorkomen dat er luchtbellen ontstaan. Het proces om uw BMW m2 te wrappen duurt ongeveer drie werkdagen; zo kunnen wij u voorzien van het beste resultaat zonder dat u uw auto lang kwijt bent. Wilt u liever uw auto in delen laten wrappen, dan is dit ook mogelijk.

Ontchromen

Naast uw BMW 2 serie wrappen, kunnen we ook uw auto ontchromen. In dit proces worden de chromen accenten van de auto verwijderd, zodat de BMW een modernere uitstraling krijgt. Niet alleen geniet u van een meer sportieve look, maar ook de prestaties van de BMW zullen verbeteren. Dit komt, omdat het ontchromen voor een verminderde luchtweerstand zorgt en dit heeft als neveneffect dat u minder brandstof verbruikt. 

Uw BMW 2 serie wrappen: prijs

Bent u benieuwd naar BMW 2 serie wrappen en wat de kosten zijn? Nergens is uw BMW 2 serie wrappen zo voordelig als bij Wrappen.nl; wij hanteren namelijk een prijs vanaf 1750 euro. De totale kosten hangen af van uw wensen; voor een goed overzicht met betrekking tot uw BMW 2 serie wrappen en de prijs, gaan we graag met u in gesprek. Wanneer u uw BMW m2 zowel wilt laten wrappen als wilt laten ontchromen, dan start de prijs bij 2000 euro. Wilt u de wagen alleen ontchromen? Dan starten de kosten bij 200 euro – een lagere prijs vindt u nergens!

Contact over BMW 2 serie wrappen en de kosten

Wilt u meer informatie over uw BMW 2 serie wrappen, de kosten of het ontchromen van de wagen? Neemt u dan contact met ons op en we helpen u met plezier verder.

Voordelen op een rij

Bescherming van de auto

Goedkoper dan over laten spuiten

Eigen ontwerp aanleveren mogelijk

Het is niet permanent

Na een aantal jaar kunt u gemakkelijk de wrap laten verwijderen en een nieuwe wrap uitzoeken.

Geen idee wat u precies wilt?

Neem contact op via het contactformulier en vraag om tips of eventuele impressies die voor jou van toepassing zijn.

Overtuigd dat u uw auto wilt laten wrappen?

 

Autowrap aanvragen

Autowrap aanvragen