Mercedes wrappen

Heeft u een Mercedes en wilt u ervoor zorgen dat de lak zo lang mogelijk meegaat en mooi blijft? Dan kunt u uw Mercedes laten wrappen door Wrappen.nl; wij vertellen u met plezier van welke voordelen u geniet wanneer u uw Mercedes laat wrappen – en dat zijn er een hoop!

Waarom uw Mercedes wrappen?

Een voordeel van uw Mercedes wrappen, is dat u de lak van de Mercedes optimaal beschermt tegen allerlei vormen van vuil en schade. Denk hierbij aan vogelpoep, zandregen, hagel, steenslag en krassen door takken. Door uw Mercedes te wrappen, zorgt u ervoor dat de auto lang meegaat en mooi blijft. Uw Mercedes wrappen is vele malen goedkoper dan deze te laten verven of spuiten; ook bespaart u op de wasstraat, want hier zult u minder gebruik van hoeven te maken.

Naast bescherming van de lak, zorgt uw Mercedes wrappen ervoor dat u de auto kunt voorzien van een nieuw en uniek uiterlijk. Wanneer u graag een Mercedes in camo of een felle kleur wilt, dan kunt u het beste een Mercedes met een neutrale kleur kiezen en deze later laten wrappen. Waarom? Een auto in een neutrale kleur is in aanschaf goedkoper én verkoopt makkelijker door. Een auto wrap kunt u te allen tijde laten verwijderen of vervangen door een carwrap van een andere kleur. Bij Wrappen.nl heeft u keus uit meer dan 100 kleuren en we bespreken graag uw ideeën voor een origineel ontwerp.

Nog een mooi voordeel van uw Mercedes wrappen: u kunt het ook inzetten als reclame voor uw bedrijf. Zo kunnen wij uw Mercedes wrappen met uw bedrijfslogo, de naam van uw onderneming en eventuele contactgegevens. Zo bent u altijd zichtbaar en weten potentiële klanten direct hoe ze u kunnen bereiken – handig!

Uw Mercedes interieurlijsten wrappen

Uw Mercedes wrappen, dat kunnen we ook aan de binnenkant doen. Zo kunnen we uw Mercedes interieurlijsten wrappen; ook dit kan in elke kleur en elk ontwerp. Door uw Mercedes interieurlijsten te wrappen, maakt u de auto één stijlvol geheel. Bent u gedurfd ingesteld? Dan zou u de Mercedes interieurlijsten kunnen wrappen in een felle kleur, terwijl u de buitenkant van folie in een subtiele kleur voorziet. 

De BMW interieurlijsten heeft naast een origineel uiterlijk ook als voordeel dat het interieur optimaal wordt beschermd tegen eventuele schade en krassen. Dat noemen wij een win-win situatie!

 

Maak de look compleet door uw Mercedes sierlijsten en raamlijsten te wrappen

Als u dacht dat onze diensten stopten bij het wrappen van de interieurlijsten, dan hebben we nog een verrassing in petto. U kunt bij Wrappen.nl ook nog uw Mercedes sierlijsten en raamlijsten wrappen. We zorgen ervoor dat de folie zeer netjes wordt aangebracht en haarfijn aansluit; u krijgt de mooiste Mercedes raamlijsten en sierlijsten dankzij onze jarenlange ervaring in auto’s wrappen!

 

Stijlvol op reis: uw Mercedes koffers wrappen

Wilt u het uiterlijk van de auto compleet maken? Laat dan uw Mercedes dakkoffers wrappen. Door uw Mercedes koffers te wrappen, zorgt u ervoor dat de kwaliteit ervan gewaarborgd blijft; de dakkoffers zijn extra beschermd tegen verschillende en wisselende weersomstandigheden. Uw Mercedes dakkoffer zijn dankzij het wrappen beter bestand tegen zowel winterse weersomstandig als UV-straling. 

Mercedes wrappen: prijs en mogelijkheden

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden om uw Mercedes te laten wrappen en de prijs? Uiteraard kunt u genieten van de genoemde diensten: uw Mercedes interieurlijsten, raamlijsten en sierlijsten laten wrappen, de Mercedes dakkoffers laten wrappen en natuurlijk het exterieur van de Mercedes wrappen. Uw Mercedes laten wrappen kan bij ons al vanaf 1750 euro; voordeliger kan haast niet!

Naast uw Mercedes wrappen, kunnen we uw auto ook ontchromen om deze er strakker en moderner uit te laten zien. Het voordeel hiervan is, dat de luchtweerstand van de Mercedes vermindert, waardoor de prestaties van de auto verbeteren en deze minder brandstof verbruikt. Zo levert het ontchromen van uw Mercedes u nog geld op ook!

Contact om uw Mercedes te laten wrappen en de kosten

Wilt u meer weten over uw Mercedes wrappen of heeft u vragen over de kosten en onze diensten? Wilt u de Mercedes alleen laten ontchromen zonder deze te wrappen? Ook dat kan bij Wrappen.nl! Neemt u dan contact met ons op en we helpen u graag verder. 

Voordelen op een rij

Bescherming van de auto

Goedkoper dan over laten spuiten

Eigen ontwerp aanleveren mogelijk

Het is niet permanent

Na een aantal jaar kunt u gemakkelijk de wrap laten verwijderen en een nieuwe wrap uitzoeken.

Geen idee wat u precies wilt?

Neem contact op via het contactformulier en vraag om tips of eventuele impressies die voor jou van toepassing zijn.

Overtuigd dat u uw auto wilt laten wrappen?

 

Autowrap aanvragen

Autowrap aanvragen