Tesla wrap

Heeft u een tesla en wilt u deze voorzien van een mooie wrap? Wrappen.nl is de specialist in het wrappen van Tesla’s! Als u uw Tesla graag wil voorzien van een mooie kleur, reclame of een andere opdruk, dan kiest u ervoor om deze te laten wrappen bij een specialist. Zo weet u zeker dat het eruit ziet zoals u wenst!

Uw Tesla laten wrappen: de mogelijkheden

Bij Wrappen.nl zijn er verschillende mogelijkheden wanneer u uw Tesla wilt laten wrappen. Voorzie uw Tesla bijvoorbeeld van een mooie hoogglans wrap. Of gaat u eerder voor een matte wrap? Het is maar net wat uw smaak is; de mogelijkheden zijn eindeloos! U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor satijn of parelmoer, en dat natuurlijk in alle mogelijke kleuren. Zo kunt u uw Tesla er helemaal uit laten zien zoals u wil. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het blinderen of tinten van de ramen van uw Tesla of het spuiten van uw velgen en/of remblokken.

Tesla ontchromen: chrome delete

Heeft u een Tesla gekocht maar vindt u de chrome onderdelen niet mooi? U kunt uw Tesla bij ons laten ontchromen. Dit wordt ook wel een chrome delete genoemd. Met een speciale wrap, die goed hecht op chroom. Chroom is namelijk lastig te spuiten omdat de verf hier moeilijk op hecht en ook “normale” wrap blijft niet goed zitten op chroom. Een Tesla ontchromen is een specialistisch vak en wij hebben de juiste specialisten voor u klaar zitten. Wij kunnen de meeste chroom onderdelen wrappen zonder deze te hoeven demonteren.

Tesla wrappen: de prijs

Wat zijn de kosten van het laten wrappen van een Tesla eigenlijk? Dat is natuurlijk wat u graag zou willen laten doen. De precieze prijs van het wrappen van een Tesla hangt natuurlijk af van de grootte van de Tesla en de moeilijkheid van de vormgeving van de auto. Het is natuurlijk logisch dat het minder kost om een grote auto te wrappen dan om een kleine auto te wrappen. Daarnaast is het ook afhankelijk van het soort folie dat u graag zou willen. Wilt u graag weten wat het gaat kosten om uw Tesla te laten wrappen bij Wrappen.nl? Dan kunt u op onze website gemakkelijk een offerte aanvragen en rekenen we dat graag voor u uit!

Voordelen op een rij

Bescherming van de auto

Goedkoper dan over laten spuiten

Eigen ontwerp aanleveren mogelijk

Het is niet permanent

Na een aantal jaar kunt u gemakkelijk de wrap laten verwijderen en een nieuwe wrap uitzoeken.

Geen idee wat u precies wilt?

Neem contact op via het contactformulier en vraag om tips of eventuele impressies die voor jou van toepassing zijn.

Overtuigd dat u uw auto wilt laten wrappen?

 

Autowrap aanvragen

Autowrap aanvragen