Mercedes sprinter wrappen

Wanneer u een bestelbus heeft, dan wilt u dat deze zo lang mogelijk meegaat. Zeker wanneer het gaat om een Mercedes sprinter en daarom laat u deze het beste wrappen.  De professionals van Wrappen.nl hebben al meer dan 15 jaar ervaring in de autobranche, waarvan vijf jaar ervaring in het wrappen van auto’s. Wilt u weten hoe u uw Mercedes sprinter bij ons kunt laten wrappen, wat de kosten zijn en van welke andere diensten u kunt genieten bij Wrappen.nl? Leest u dan verder; we vertellen u er met plezier over.

De voordelen van uw Mercedes sprinter wrappen

Wanneer u uw Mercedes sprinter laat wrappen, dan geniet u van verschillende voordelen. Eén van die voordelen is dat uw auto langer schoon en mooi blijft; uw Mercedes laten wrappen zorgt ervoor dat de lak optimaal beschermd is tegen vuil, steenslag en bekrassing. Zo hoeft u minder vaak naar de wasstraat en hoeft u geen lakschade over te laten spuiten in de garage; zo verdient uw Mercedes sprinter wrappen zich snel terug.

Uw Mercedes sprinter wrappen heeft ook als voordeel dat u de bestelbus van een uniek uiterlijk kunt voorzien. Bij
Wrappen.nl heeft u keus uit meer dan 100 kleuren en we bespreken graag uw ontwerpideeën met u. Een carwrap leent zich daarnaast perfect om reclame voor uw bedrijf te maken op de auto; een Mercedes sprinter laten wrappen kunt u doen met een logo, bedrijfsnaam en contactgegevens – super praktisch! Wilt u de huisstijl van het bedrijf veranderen? Geen probleem! U kunt de carwrap van de Mercedes sprinter op elk gewenst moment verwijderen en vervangen.

Een Mercedes sprinter wrappen: het proces

Uw Mercedes sprinter wrappen doen wij altijd zeer zorgvuldig. Voorafgaand aan het proces, maken wij de bestelbus goed schoon. Zo weten we zeker dat de auto wrap goed kan hechten en u van het beste resultaat geniet. Daarna plaatsen we de folie op de auto en strijken we het glad om luchtbellen te voorkomen. Uw Mercedes sprinter wrappen doen we zodanig dat uw lak altijd in tact blijft; ook bij het verwijderen van de carwrap blijft uw lak mooi. Wanneer u uw Mercedes sprinter bij Wrappen.nl wilt laten wrappen, dan doe we dit al binnen drie dagen; u bent uw auto dus nooit lang kwijt.

Mercedes sprinter wrappen: de prijs

Wilt u uw Mercedes sprinter laten wrappen? De vindt u nergens een betere prijs dan bij Wrappen.nl. Bij ons kunt u de Mercedes sprinter al laten wrappen vanaf 1750 euro! De totale kosten hangen uiteindelijk af van uw wensen en behoeften, daarom gaan we graag met u in gesprek zodat u nooit voor verrassingen komt staan.

Overige diensten van Wrappen.nl

Buiten het wrappen van uw Mercedes sprinter, biedt Wrappen.nl nog andere diensten aan. Zo kunt u uw Mercedes sprinter zowel laten wrappen als ontchromen. Door uw auto te ontchromen, voorziet u de Mercedes sprinter van een stoere en sportieve look. Daarnaast zorgt het ontchromen voor betere prestaties en minder brandstofverbruik. Onze professionals zorgen ervoor dat uw auto op de juiste manier wordt ontchroomd en daarna voorzien van de beste carwrap. Wilt u uw bestelbus alleen ontchromen? Dat is ook een optie en kan al vanaf 200 euro.

Contact over uw Mercedes sprinter wrappen en de kosten

Wilt u een afspraak maken om uw Mercedes sprinter te laten wrappen of wilt u uw wensen en kosten bespreken? Neemt u dan contact met ons op en we helpen u graag verder. Ook wanneer u vragen heeft over het ontchromen van uw Mercedes sprinter of deze te laten wrappen om reclame te maken, staat we voor u klaar.

Voordelen op een rij

Bescherming van de auto

Goedkoper dan over laten spuiten

Eigen ontwerp aanleveren mogelijk

Het is niet permanent

Na een aantal jaar kunt u gemakkelijk de wrap laten verwijderen en een nieuwe wrap uitzoeken.

Geen idee wat u precies wilt?

Neem contact op via het contactformulier en vraag om tips of eventuele impressies die voor jou van toepassing zijn.

Overtuigd dat u uw auto wilt laten wrappen?

 

Autowrap aanvragen

Autowrap aanvragen