Mercedes cla wrappen

Een Mercedes cla, dat is een wagen waar u goed voor wilt zorgen. Door uw Mercedes cla te wrappen, kunt u deze optimaal beschermen tegen allerlei vormen van vervuiling en krassen. Er zijn daarnaast nog tal van andere voordelen wanneer u uw Mercedes cla laat wrappen. Bent u benieuwd wat Wrappen.nl voor u kan betekenen, wat alle voordelen zijn van uw Mercedes cla wrappen en welke kosten erbij komen kijken? Lees dan verder, we vertellen het u graag!

De voordelen van Mercedes cla wrappen

We lieten net al vallen dat u van veel voordelen geniet wanneer u uw Mercedes cla laat wrappen. Eén van die voordelen is dat een carwrap de Mercedes beschermt tegen lakschade die ontstaat door vogelpoep, hagel of takken. Daarnaast beschermt u de Mercedes cla tegen verkleuring door deze te wrappen, omdat de folie UV-straling tegenhoudt. 

Een ander mooi voordeel van uw Mercedes cla
wrappen, is dat u deze met een folie steeds van een nieuw uiterlijk kunt voorzien. Zo kunt u gaan voor een stoer uiterlijk met een carbon wrap of een sportieve look creëren door voor een felle kleur te kiezen. Doordat de carwrap altijd te verwijderen is, kunt u steeds wisselen tussen verschillende kleuren en ontwerpen; zo lijkt het of u telkens een nieuwe auto voor de deur heeft staan!

Uw Mercedes cla wrappen heeft verder als voordeel dat u minder vaak naar de wasstraat hoeft, omdat uw lak dankzij de folie veel minder snel vies wordt. Daarnaast is uw Mercedes cla wrappen goedkoper dan deze te laten spuiten en zit u daardoor niet vast aan gekozen kleur of ontwerp.

Uw Mercedes cla wrappen bij Wrappen.nl

Kiest u ervoor om uw Mercedes cla te wrappen, dan staat Wrappen.nl graag voor u klaar. We hebben al meer dan vijf jaar ervaring met wrappen, waardoor we uw wagen met precisie voorzien van folie en u goed kunnen helpen bij een eigen ontwerp. We luisteren altijd naar wat uw wensen zijn en proberen deze zo goed mogelijk te realiseren. 

Wanneer wij uw Mercedes cla mogen wrappen, dan duurt het proces ongeveer drie werkdagen, afhankelijk van uw wensen. Voordat we uw Mercedes cla gaan wrappen, bespreken we uiteraard eerst de totale kosten met u. Bij akkoord, gaan we voor u aan de slag en zorgen we ervoor dat het ontwerp tot leven komt.

Overige diensten

Naast het wrappen van auto’s, kunt u bij Wrappen.nl ook terecht voor het ontchromen van de Mercedes cla. Bij ontchromen ontdoen we de wagen van alle chromen accenten, zodat de wagen een modern en gestroomlijnd uiterlijk krijgt. Daarnaast kunt u door de Mercedes cla te ontchromen zorgen voor betere prestaties van de auto; de luchtweerstand wordt verminderd, wat weer leidt tot minder brandstofverbruik. 

U kunt ervoor kiezen om uw Mercedes cla alleen te wrappen, zowel te wrappen als te ontchromen of om uw auto alleen te laten ontchromen.

Mercedes cla wrappen: de prijs

Wrappen.nl hanteert een zeer voordelige vanafprijs van 1750 euro. Uw Mercedes cla laten wrappen en de uiteindelijke prijs, dat hangt af van uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld ook de interieurlijsten van de Mercedes cla laten wrappen? Dan ligt de prijs hoger. Uw Mercedes cla wrappen en de totale kosten zijn verder afhankelijk van het ontwerp en of u de wagen ook wilt laten ontchromen. Kiest u ervoor om uw Mercedes cla te laten wrappen door Wrappen.nl, dan bespreken we de prijs altijd eerst met u voordat we aan de slag gaan.

Mercedes cla wrappen en kosten bespreken: contact

Uw Mercedes cla laten wrappen en de kosten en opties bespreken, dat doet u het beste door direct contact met ons op te nemen. We kijken graag met u mee wat we voor u kunnen betekenen met betrekking tot uw Mercedes cla wrappen.

Voordelen op een rij

Bescherming van de auto

Goedkoper dan over laten spuiten

Eigen ontwerp aanleveren mogelijk

Het is niet permanent

Na een aantal jaar kunt u gemakkelijk de wrap laten verwijderen en een nieuwe wrap uitzoeken.

Geen idee wat u precies wilt?

Neem contact op via het contactformulier en vraag om tips of eventuele impressies die voor jou van toepassing zijn.

Overtuigd dat u uw auto wilt laten wrappen?

 

Autowrap aanvragen

Autowrap aanvragen