BMW 4 serie wrappen

Wilt uw BMW 4 serie optimaal beschermen tegen lakschade? Dan doet u er goed aan om uw BMW m4 te wrappen. Niet alleen beschermt de folie tegen allerlei vormen van schade en vuil, maar uw BMW 4 serie wrappen brengt nog veel meer voordelen met zich mee. Bij Wrappen.nl zijn er veel opties om uw BMW m4 te wrappen; bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en van welke voordelen u nog meer kunt genieten? Lees dan verder, want we vertellen het u graag!

Waarom uw BMW 4 serie wrappen?

Uw BMW 4 serie wrappen heeft als grootste voordeel dat u de lak goed beschermt tegen vogelpoep, krassen en allerlei weersomstandigheden, zoals zandregen, hagel en zonlicht. Een carwrap zorgt ervoor dat uw lak lang mooi blijft en u minder vaak naar de wasstraat hoeft te rijden; de folie weert allerlei viezigheid. 

Uw BMW 4 serie laten wrappen is een goed alternatief voor het laten spuiten van de wagen, zeker wanneer u de wagen graag wilt voorzien van een nieuw uiterlijk. Een auto laten spuiten is vele malen duurder dan de carwrap aanbrengen en is permanent; wilt u dus na een tijd een andere kleur of een nieuw ontwerp voor uw BMW m4, dan is dat door middel van wrappen mogelijk.

Nog een goede reden om uw BMW m4 te wrappen: u kunt allerlei verschillende onderdelen van de BMW voorzien van een carwrap, ook het interieur. Zo kunnen wij de interieurlijsten van de BMW 4 serie wrappen in verschillende kleuren en ontwerpen; u kunt ervoor kiezen dit in dezelfde stijl en kleur te doen als de buitenkant, of juist verschillende kleuren en ontwerpen te combineren. Het is ook mogelijk om uw sierlijsten, spiegels en spiegelkappen en de koplampen te voorzien van een carwrap. Zo gaat u altijd stijlvol de weg op!

BMW m4 wrappen bij Wrappen.nl

Wanneer u uw BMW m4 wilt laten wrappen, dan zit u bij Wrappen.nl goed. Met 15 jaar ervaring in de autobranche, waarvan er meer dan 5 met wrappen, mag u rekenen op hoogwaardige kwaliteit en deskundigheid. We nemen graag de tijd voor u om al uw wensen te bespreken en samen een ontwerp te maken. Heeft u zelf een ontwerp bedacht om uw BMW m4 te laten wrappen? Dan gaan we daar met plezier mee aan de slag! 

Voordat we uw BMW voorzien van een carwrap, wassen we uw auto grondig. Zo kan de folie het beste hechten en komen er geen luchtbellen in de wrap. Uw BMW 4 serie wrappen, dat doen we uiterst zorgvuldig en onze wraps zijn van de beste kwaliteit.

Informatie over BMW 4 serie wrappen en de kosten

Wilt u uw BMW 4 serie laten wrappen en weten wat de kosten zijn? Onze vanafprijs is 1750 euro, maar de totale prijs hangt af van uw wensen en het ontwerp. Wanneer u ervoor kiest om uw BMW m4 te laten wrappen door Wrappen.nl, dan kunt u genieten van een volledige wrap, heeft u keus uit meer dan 100 kleuren folie en bent u uw auto niet langer dan drie werkdagen kwijt. We kunnen uw BMW 4 serie ook in delen wrappen, mocht u dat beter uitkomen; Wrappen.nl is er om u te voorzien van de mooiste carwraps én de beste service.

Uw BMW laten ontchromen

Naast uw BMW m4 laten wrappen, kunnen we uw wagen ook voor u ontchromen. Hierbij verwijderen we alle chromen accenten en details, wat uw BMW van een strak en modern uiterlijk voorziet. Daarnaast zorgt het ontchromen van uw auto voor betere prestaties, omdat de luchtweerstand wordt verminderd. Dit zorgt er weer voor dat de BMW minder brandstof verbruikt, wat voordelig is voor uw portemonnee. 

 

Wanneer u uw BMW 4 serie zowel wilt laten wrappen als ontchromen, dan liggen de kosten op 2000 euro. Binnen dit pakket geniet u van een volledige wrap, ontchromen en een fotoshoot en dit allemaal binnen vijf werkdagen! Wilt u uw auto liever alleen ontchromen? Dat kan al vanaf 200 euro; u geniet van volledig ontchromen, wat we ook in kleur kunnen doen. Of u uw BMW m4 nu alleen wilt laten wrappen, zowel wilt ontchromen als wrappen of alleen wilt ontchromen, laat ons via het contactformulier vooral weten wat uw wensen zijn en we zorgen ervoor dat u het beste resultaat krijgt.

BMW 4 serie wrappen, ontchromen en prijs: contact 

Heeft u vragen over uw BMW 4 serie te laten wrappen en de prijs? Of wilt u graag uw eigen ontwerp om uw BMW 4 serie te laten wrappen met ons bespreken? Neemt u dan contact met ons op en we nemen graag alle mogelijkheden met u door.

Voordelen op een rij

Bescherming van de auto

Goedkoper dan over laten spuiten

Eigen ontwerp aanleveren mogelijk

Het is niet permanent

Na een aantal jaar kunt u gemakkelijk de wrap laten verwijderen en een nieuwe wrap uitzoeken.

Geen idee wat u precies wilt?

Neem contact op via het contactformulier en vraag om tips of eventuele impressies die voor jou van toepassing zijn.

Overtuigd dat u uw auto wilt laten wrappen?

 

Autowrap aanvragen

Autowrap aanvragen