Volkswagen wrappen

Heeft u een Volkswagen en wilt u deze voorzien van de beste bescherming en een tof uiterlijk? Dan is uw Volkswagen wrappen de beste optie! Bij Wrappen.nl hebben we een ruime keus in kleuren en ontwerpen en wrappen we uw auto met uiterste zorgvuldigheid. Naast wrappen, leveren we nog andere diensten. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen!

Waarom uw Volkswagen wrappen?

Wanneer u uw Volkswagen laat wrappen, dan geniet u van verschillende voordelen. Het grootste voordeel van uw Volkswagen laten wrappen, is dat uw auto optimaal beschermd wordt tegen vuil en schade, zoals krassen en steenslag. Uw Volkswagen wrappen is een goed alternatief voor het laten spuiten van de auto ter bescherming van de lak, omdat het veel goedkoper is. Een ander voordeel is dat een carwrap uw auto van een nieuw uiterlijk voorziet, die u helemaal naar wens kunt samenstellen. Zo kunt u zelf bepalen of u gaat voor een stoer uiterlijk, liever klassiek en stijlvol de weg op gaat of een sportieve look met een felle kleur wilt.

Heeft u een eigen bedrijf? Dan kunt u uw Volkswagen wrappen met uw bedrijfsnaam of uw logo en op deze manier efficiënt reclame maken.

Volkswagen interieurlijsten, sierlijsten en raamlijsten wrappen

Uw Volkswagen wrappen, dat is meer dan folie aanbrengen op het dak en de deuren. Zo kunt u ook uw Volkswagen sierlijsten laten wrappen. Het voordeel van uw Volkswagen raamlijsten wrappen, is dat u een uniek uiterlijk kunt creëren door voor een andere kleur te kiezen dan de rest van de auto. Zo zou u uw Volkswagen kunnen wrappen in mat zwart en de Volkswagen sierlijsten kunnen wrappen in het zilver of juist in een felle kleur, zoals roze. 

Wist u dat u niet alleen de buitenkant van uw auto kunt wrappen? De Volkswagen interieurlijsten kunnen we ook voor u wrappen en dat kan in elke gewenste kleur en in ieder ontwerp! Zo kunnen we folie met houtlook aanbrengen of een carbon wrap plaatsen om de auto te voorzien van een stijlvol uiterlijk. Voor een sportief uiterlijk laat u uw Volkswagen interieurlijsten wrappen in een combinatie van kleuren, zoals rood en zwart. Heeft u specifieke ideeën om uw Volkswagen interieurlijsten te laten wrappen? Dan bespreken we ze graag met u.

Volkswagen koffers wrappen: voor al uw auto reizen!

Bij Wrappen.nl gaan we nog een stapje verder: u kunt namelijk ook uw Volkswagen dakkoffers laten wrappen. Het voordeel hiervan is dat de dakkoffer goed beschermd is tegen allerlei weersomstandigheden en sterke UV-stralen; zo blijft de lak en de kleur van de koffer in tact. Uw Volkswagen dakkoffers wrappen betekent dat u geheel in stijl op autovakantie gaat; u kunt de folie helemaal afstemmen op de rest van de wagen. 

 

Volkswagen wrappen: de prijs

Uw Volkswagen laten wrappen en de totale prijs is afhankelijk van wat u uw wensen zijn. Wrappen.nl hanteert een vanafprijs van 1750 euro. Wilt u ook uw Volkswagen interieurlijsten, raamlijsten, sierlijsten en dakkoffers laten wrappen? Dan kunnen er extra kosten bijkomen. We bespreken graag uw ideeën om uw Volkswagen te wrappen met u, zodat we een goed overzicht kunnen maken van de kosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Contact over uw Volkswagen wrappen en de kosten

Wilt u een afspraak maken om uw Volkswagen te laten wrappen of uw wensen met ons door te nemen? Of heeft u vragen over uw Volkswagen, interieurlijsten, sierlijsten en dakkoffers wrappen? Neemt u dan contact met ons op en we staan u graag te woord.

Voordelen op een rij

Bescherming van de auto

Goedkoper dan over laten spuiten

Eigen ontwerp aanleveren mogelijk

Het is niet permanent

Na een aantal jaar kunt u gemakkelijk de wrap laten verwijderen en een nieuwe wrap uitzoeken.

Geen idee wat u precies wilt?

Neem contact op via het contactformulier en vraag om tips of eventuele impressies die voor jou van toepassing zijn.

Overtuigd dat u uw auto wilt laten wrappen?

 

Autowrap aanvragen

Autowrap aanvragen