Audi Q8 wrap

Bent u in het bezit van een stijlvolle Audi Q8 en wilt u het uiterlijk van uw bolide veranderen? Dan bent u bij Wrappen.nl aan het juiste adres! Wij bieden stijlvol design op maat, wat u volledig naar uw wensen kunt laten aanpassen.

Waarom kiezen voor een wrap voor uw Audi Q8?

Een wrap biedt meerdere voordelen. Het voornaamste voordeel is dat u het uiterlijk van uw Audi kunt laten aanpassen naar uw wensen. Standaard vinden wij maar saai, daarom gaan wij voor onze klanten altijd tot het uiterste om hun auto te voorzien van een authentiek, uniek design! Daarnaast geeft een wrap bescherming voor uw lak, en is deze makkelijk te verwijderen. U zit dus nooit permanent aan een wrap-kleur of ontwerp vast.

Bescherming van uw lak met een Audi Q8 carwrap

Doordat de wrap gemaakt wordt van een speciaal folie wat strak over de bestaande lak wordt aangebracht, blijft de oude lak intact. Hierdoor heeft u minder kans op krassen, kleurvervaging en schade door opspattende kleine steentjes tijdens het rijden (steenslag). De wrap laat geen residu achter na verwijdering en is niet schadelijk voor uw originele lak. Daar komt bij dat u de wrap ook altijd kunt laten verwijderen, mocht u na een aantal jaren weer een ander design willen. Dat maakt carwrapping zo populair!

Camo wrap voor uw Audi Q8, SQ8 of RS Q8

Wilt u uw Audi Q8 een speciale look geven? Dan kan een camo wrap uitkomst bieden! Bij een camo wrap worden er meerdere kleuren vinyl folie over uw lak heen geplakt. U kunt ervoor kiezen om uw volledige auto te laten camo-wrappen of een gedeelte ervan. U kunt bijvoorbeeld de helft in camo wrap laten aankleden en de andere helft in één kleur. Het is ook mogelijk om de kleur en camo-wrap in elkaar over te laten lopen. Bovendien kunt u zelf de kleuren van uw camo-wrap uitkiezen. Welk design u ook wenst, geef het bij ons team aan en wij zorgen ervoor dat we uw wrap helemaal naar uw voorkeur ontwerpen.

De kwaliteit van maatwerk wraps

Al onze ontwerpen maken wij op maat. Hierdoor kunnen wij een hoge afwerkingskwaliteit garanderen. Of u nu speciale belijning wenst, of een hoogglans holografische wrap, alles is mogelijk! Ons gespecialiseerde team kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw Audi. Zo kunnen wij te allen tijde een maatwerk oplossing voor u garanderen.

Voordelen op een rij

Bescherming van de auto

Goedkoper dan over laten spuiten

Eigen ontwerp aanleveren mogelijk

Het is niet permanent

Na een aantal jaar kunt u gemakkelijk de wrap laten verwijderen en een nieuwe wrap uitzoeken.

Geen idee wat u precies wilt?

Neem contact op via het contactformulier en vraag om tips of eventuele impressies die voor jou van toepassing zijn.

Overtuigd dat u uw auto wilt laten wrappen?

 

Autowrap aanvragen

Autowrap aanvragen