BMW wrappen

Wilt u uw BMW voorzien van de beste bescherming tegen lakschade? Laat dan uw BMW wrappen door Wrappen.nl. Met 15 jaar ervaring in de autobranche, hebben wij de deskundigheid in huis om uw BMW naar uw eigen wensen en smaak te wrappen. Kies de gewenste kleur en bespreek met ons de mogelijkheden voor een ontwerp; wij doen de rest!

Voordelen om uw BMW te wrappen

Wanneer u uw BMW laat wrappen, dan zitten daar een hoop verschillende voordelen aan. We zitten ze allemaal voor u op een rijtje, zodat u direct kunt zien waarom u uw BMW moet laten wrappen!

  • Een carwrap beschermt uw auto optimaal tegen vogelpoep, hagel, UV-licht, bekrassing en steenslag;
  • Door uw BMW te laten wrappen, blijft de lak langer mooi en schoon;
  • Het is een stuk goedkoper dan de auto te laten spuiten en niet permanent;
  • U kunt steeds een andere wrap kiezen en zo het uiterlijk van uw BMW veranderen;
  • Door uw BMW te laten wrappen kunt u reclame maken voor uw bedrijf;
  • Bij Wrappen.nl heeft u keus uit meer dan 100 kleuren folies en leveren we maatwerk.

 

Audi camo wrap

Uw BMW wrappen, dat kan niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. Zo kan Wrappen.nl voor u de BMW interieurlijsten wrappen. Dit zorgt voor een uniek en stijlvol uiterlijk, wat uw auto nog geheel eigen maakt. U kunt ervoor kiezen om de BMW interieurlijsten in dezelfde kleur en hetzelfde ontwerp te laten wrappen, maar u kunt ook verschillende kleuren en ontwerpen toepassen. Bij Wrappen.nl is alles mogelijk en zorgen we ervoor dat uw BMW interieurlijsten wrappen altijd deskundig gebeurt. 

De BMW interieurlijsten heeft naast een origineel uiterlijk ook als voordeel dat het interieur optimaal wordt beschermd tegen eventuele schade en krassen. Dat noemen wij een win-win situatie!

 

Waarom uw BMW koffers wrappen?

Naast het wrappen van het exterieur van de auto en uw BMW interieurlijsten wrappen, kunt u ook uw BMW dakkoffers laten wrappen. Door uw BMW koffers voor het dak te laten wrappen, beschermt u de dakkoffers tegen allerlei weersomstandigheden, zoals zandregen, sneeuw en hagel. Door uw BMW dakkoffers te wrappen, zorgt u ervoor dat ze langer meegaan. U kunt kiezen voor een doorzichtige folie, maar ook u kunt natuurlijk ook kiezen voor folies in specifieke kleuren, zoals zwart, zilver, goud of een primaire kleur. Kiest u ervoor om zowel uw BMW te wrappen als uw BMW dakkoffers te wrappen, dan kunt u alles in één stijl wrappen, om zo een mooi geheel te creëren. 

 

BMW sierlijsten en raamlijsten wrappen

Wilt u uw BMW helemaal compleet maken? Kies er dan voor om uw BMW sierlijsten en raamlijsten te wrappen! Ga voor een uniek uiterlijk en laat de BMW sierlijsten en BMW raamlijsten wrappen in een andere kleur dan de rest van de auto. Wilt u liever de gehele auto in één stijl wrappen? Dan kunt u uw BMW, de BMW interieurlijsten, sierlijsten en raamlijsten allemaal in dezelfde kleur en hetzelfde ontwerp laten wrappen.

Uw BMW wrappen: kosten en prijs

Wanneer u uw BMW wilt laten wrappen, dan komen daar natuurlijk kosten bij kijken. Uw BMW wrappen doen wij voor de meest voordelige prijs: u kunt al vanaf 1750 euro genieten van een volledige wrap. Wilt u naast uw auto wrappen ook uw auto laten ontchromen? Dan is de prijs vanaf 2000 euro. Uiteraard bepalen uw wensen en behoeften de uiteindelijke kosten voor het wrappen van uw auto. Bespreek met ons uw wensen om uw BMW te laten wrappen en wij maken een goed overzicht van de kosten, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

 

Contact over uw BMW laten wrappen

Wilt u uw BMW laten wrappen en genieten van alle voordelen? Neemt u dan contact met ons op en we bespreken graag alle mogelijkheden om uw BMW te wrappen. Of u nu uw BMW sierlijsten en raamlijsten, BMW dakkoffer en de BMW interieurlijsten wilt wrappen, we staan voor u klaar.

Voordelen op een rij

Bescherming van de auto

Goedkoper dan over laten spuiten

Eigen ontwerp aanleveren mogelijk

Het is niet permanent

Na een aantal jaar kunt u gemakkelijk de wrap laten verwijderen en een nieuwe wrap uitzoeken.

Geen idee wat u precies wilt?

Neem contact op via het contactformulier en vraag om tips of eventuele impressies die voor jou van toepassing zijn.

Overtuigd dat u uw auto wilt laten wrappen?

 

Autowrap aanvragen

Autowrap aanvragen