Lamborghini wrappen

Bent u trotse eigenaar van een Lamborghini en wilt u deze supercar extra allure geven? Dan is een luxe carwrap van Wrappen.nl iets voor u! Bij Wrappen.nl maken wij exclusieve carwraps op maat voor uw snelheidsduivel. U kunt kiezen uit zeer veel uiteenlopende kleuren. Of u nu op zoek bent naar een matte, hoogglans, parelmoer of metallic kleur, alles is mogelijk! Wij kunnen door onze jarenlange ervaring al uw wensen realiseren op het gebied van carwrapping.

Design op maat

Het is ook mogelijk om een design op maat te laten maken. U kunt dan zelf aangeven hoe u de kleuren gecombineerd wilt hebben op uw auto en optioneel een patroon of grafisch ontwerp laten toevoegen aan uw Lamborghini.

Lamborghini Urus wrap

De Urus is als enige SUV uitvoering van Lamborghini met recht uniek in zijn segment te noemen. Met zijn krachtige V8 benzinemotor en 605 pk aan vermogen heeft deze auto een hoop power en dat straalt hij ook uit! Door zijn sportieve uiterlijk is deze topper zeer geschikt voor een carwrap, want wat is er nu leuker dan uw ‘pareltje’ helemaal te customizen? De mogelijkheden voor een wrap voor uw Lamborghini Urus zijn eindeloos. Wrappen.nl begrijpt als geen ander dat het lastig kan zijn om een keuze te maken uit zoveel verschillende designs. Daarom denken wij graag met u mee bij het realiseren van uw droomauto.

Lamborghini Huracán wrap

De Huracán is een bijzondere en niet te missen verschijning op de weg. Het lichte design en de robuuste V10 motor maken deze sportwagen zeer geliefd onder autoliefhebbers. Zowel de cabrio- als de coupé-versie zijn uitermate geschikt voor een carwrap. Wilt u bijvoorbeeld een matzwarte wrap met rode belijningen? Of gaat u voor een volledig holografische variant? Wat uw wensen ook zijn, bij Wrappen.nl zorgen we ervoor dat u altijd met een grote glimlach onze garage uitrijdt.

Lamborghini Aventador wrap

De Lamborghini Aventador is met zeer veel verschillende varianten een zeer populaire sportwagen voor de welgestelden. Wilt u deze krachtpatser een uniek design aanmeten? Kies dan voor een carwrap! Naast een mooie uitstraling biedt een carwrap ook extra bescherming voor de lak. Mede hierdoor wordt carwrappen voor supercars steeds populairder.

Waarom een wrap kiezen voor uw Lamborghini?

Allereerst kunt u met een carwrap van Wrappen.nl echt een uniek uiterlijk aan uw auto geven. Het kan voorkomen dat de fabriekskleuren die Lamborghini biedt toch niet volledig naar uw wens zijn. Of misschien heeft u de Lamborghini al een tijdje en bent u uitgekeken op de huidige kleur. Dan kan een carwrap uitkomst bieden! Een carwrap is een ideale oplossing wanneer u niet de hoofdprijs wilt betalen voor een nieuwe auto maar toch graag in een ‘nieuwe’ auto wilt rijden. Een wrap biedt naast een mooi uiterlijk nog meer voordelen. De wrap geeft namelijk tevens extra bescherming voor de lak. Bovendien is een wrap ook weer makkelijk te verwijderen, dus u zit nooit aan een permanente kleur vast.

Voordelen op een rij

Bescherming van de auto

Goedkoper dan over laten spuiten

Eigen ontwerp aanleveren mogelijk

Het is niet permanent

Na een aantal jaar kunt u gemakkelijk de wrap laten verwijderen en een nieuwe wrap uitzoeken.

Geen idee wat u precies wilt?

Neem contact op via het contactformulier en vraag om tips of eventuele impressies die voor jou van toepassing zijn.

Overtuigd dat u uw auto wilt laten wrappen?

 

Autowrap aanvragen

Autowrap aanvragen