Tesla Model 3 wrap

Bent u de trotse eigenaar van de Tesla Model 3? Dan bent u daar natuurlijk erg trots op! Deze auto is in Nederland pas verkrijgbaar sinds februari 2019 en is een van de nieuwste auto’s. Deze elektrische auto heeft een grote WLTP-range van 544 kilometer en is daarom uniek in zijn soort. Ondanks de unieke eigenschappen van de Tesla Model 3, kan het natuurlijk zo zijn dat u er liever een andere uitstraling of kleur aan geeft! Daarom kunt u ervoor kiezen om uw Tesla Model 3 te laten wrappen in de door u gewenste kleur. Dat wilt u natuurlijk wel laten doen door een specialist. Daarom kiest u voor Wrappen.nl!

Tesla Model 3 laten wrappen bij Wrappen.nl

Waarom zou u uw Tesla Model 3 laten wrappen bij Wrappen.nl? Dat is heel duidelijk; wij zijn al sinds jaar en dag de specialist als het aankomt op het wrappen van Tesla’s. Wij weten precies hoe we dit bij deze auto’s het best kunnen aanpakken, maken gebruik van de beste kwaliteit folie en uw Tesla wordt gewrapt door specialisten met jarenlange ervaring. Zo weet u zeker dat uw Tesla Model 3 een wrap heeft die helemaal naar uw wens is en jaren meegaat.

Tesla Model 3 laten ontchromen

De Tesla Model 3 is natuurlijk een prachtige auto, maar wanneer u chrome niet zo mooi vindt kan dat een nadeel zijn. Gelukkig is daar een oplossing voor; bij Wrappen.nl kunt u uw Tesla Model 3 ook laten ontchromen, iets wat ook wel een chrome delete genoemd wordt. Dit is een vak apart; voor het wrappen van chrome is namelijk een speciale folie nodig die extra goed hecht. Reguliere folie hecht niet goed op chrome en overspuiten werkt daarbij ook niet. Wij hebben de juiste specialisten in dienst die uw Tesla Model 3 geheel naar wens kunnen ontchromen.

De prijs van een Tesla Model 3 wrap

Maar wat is nu precies de prijs van een Tesla Model 3 wrap? U kunt er bij ons vanuit gaan dat wij u altijd een gunstige prijs-kwaliteitverhouding bieden. Wij zorgen ervoor dat uw Tesla geheel naar wens gewrapt is, zonder dat u daar een uitzonderlijk hoge prijs voor hoeft te betalen. Wat precies de prijs is van de wrap voor uw Tesla Model 3, is afhankelijk van de moeilijkheid van de vormgeving van de auto en natuurlijk het soort wrap. Om een precieze prijs te krijgen, kunt u het beste een vrijblijvende offerte opvragen. Wij rekenen het dan graag voor u uit!

Voordelen op een rij

Bescherming van de auto

Goedkoper dan over laten spuiten

Eigen ontwerp aanleveren mogelijk

Het is niet permanent

Na een aantal jaar kunt u gemakkelijk de wrap laten verwijderen en een nieuwe wrap uitzoeken.

Geen idee wat u precies wilt?

Neem contact op via het contactformulier en vraag om tips of eventuele impressies die voor jou van toepassing zijn.

Overtuigd dat u uw auto wilt laten wrappen?

 

Autowrap aanvragen

Autowrap aanvragen