Tesla Model X wrap

Heeft u een Tesla Model X en bent u benieuwd naar de mogelijkheden om deze te laten wrappen? Bij Wrappen.nl bent u dan aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het wrappen van Tesla’s en weten precies hoe we met uw Tesla Model X aan de slag moeten. We gebruiken altijd kwaliteitsfolie en onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het wrappen van Tesla’s. We zorgen altijd voor een strakke wrapping die er precies uitziet zoals u voor ogen heeft!

Tesla Model X laten wrappen 

Bent u de trotse eigenaar van een Tesla Model X? Dit is een prachtige auto en zelfs de eerste elektrische SUV van Tesla. Natuurlijk staat de Tesla Model X bekend om omhoogslaande deuren: supergaaf! Maar vindt u de kleur van uw auto niet meer mooi of wilt u het graag anders zien? Dan kunt u uw Tesla Model X laten wrappen bij Wrappen.nl! Doordat wij gespecialiseerd zijn in het wrappen van Tesla’s en hier jarenlange ervaring in hebben, kunt u uw prachtige auto met een gerust hart aan ons overlaten. Wat voor wrap zou u mooi vinden? Wilt u misschien het logo van uw bedrijf op uw auto of wilt u graag een spannende kleur? Hoogglans, mat, satijn of parelmoer? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Andere mogelijkheden bij Wrappen.nl

U kunt bij ons niet alleen terecht voor het laten wrappen van uw Tesla Model X. Vindt u de chromen onderdelen van uw Tesla bijvoorbeeld niet zo mooi, dan kunt u bij ons ook terecht voor een chrome delete; oftewel het ontchromen van uw Tesla. Dit gebeurt met speciale wrap die goed hecht op chroom; iets wat met normale wrap niet het geval is. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het spuiten van uw velgen of remblokken of het tinten of blinderen van uw ramen.

Vraag een offerte aan voor het wrappen van uw Tesla Model X

Wilt u graag uw Tesla Model X laten wrappen? Dan bent u vast ook benieuwd wat de kosten daarvan zijn. Deze kosten zijn natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren, waardoor we geen vaste prijs kunnen geven voor het wrappen van uw auto. Om een duidelijke prijs te krijgen kunt u het best een vrijblijvende offerte opvragen. Aan de hand van uw wensen en auto berekenen wij dan vrijblijvend wat de kosten gaan zijn van het wrappen van uw Tesla!

Voordelen op een rij

Bescherming van de auto

Goedkoper dan over laten spuiten

Eigen ontwerp aanleveren mogelijk

Het is niet permanent

Na een aantal jaar kunt u gemakkelijk de wrap laten verwijderen en een nieuwe wrap uitzoeken.

Geen idee wat u precies wilt?

Neem contact op via het contactformulier en vraag om tips of eventuele impressies die voor jou van toepassing zijn.

Overtuigd dat u uw auto wilt laten wrappen?

 

Autowrap aanvragen

Autowrap aanvragen