Wrapfolie auto

Auto wrappen is een proces waarbij een voertuig wordt bedekt met een speciale folie. Deze folie kan bedrukt worden met allerlei designs, patronen of afbeeldingen, en kan ook een effen kleur hebben. Het wrappen van een auto is een alternatief voor het overspuiten van de auto, omdat het eenvoudiger, sneller en goedkoper is dan het traditionele spuiten van verf. Bij Wrappen.nl werken specialisten die u grag helpen met het wrappen van uw auto.

Wrapfolie voor uw auto bij Wrappen.nl

Wrappen.nl is dé specialist voor het aanbrengen van wrapfolie op uw auto. We hebben al meer dan 15 jaar ervaring met auto’s, hebben een heel groot assortiment van wrapfolie voor elke auto en we leveren maatwerk; we zorgen ervoor dat u de wrapfolie in de kleur en het ontwerp krijgt dat u wilt

De voordelen van wrapfolie voor uw auto

Wrapfolie aanbrengen op uw auto zorgt ervoor dat uw auto optimaal wordt beschermd tegen allerlei soorten schade. Denk hierbij aan lakschade door vogelpoep, rondvliegende stenen en vuil. Wrapfolie is een stuk goedkoper dan uw auto laten spuiten en u kunt het op elk gewenst moment verwijderen of vervangen door iets nieuws. Zo kunt u uw auto dus altijd voorzien van een nieuw uiterlijk! 

Heeft u een eigen bedrijf? Dan kunt u kiezen om wrapfolie op de auto aan te brengen met uw bedrijfsnaam, uw logo en / of uw contactgegevens. Zo valt u te allen tijde op bij potentiële klanten; of u nu naar een klant toe rijdt, de auto privé gebruikt of ergens geparkeerd staat, met wrapfolie op uw auto maakt u efficiënt reclame voor uw bedrijf!

 

Zwarte wrap folie, wrap folie grijs, wrap folie zilver en wrapfolie wit

Wrapfolie voor de auto, dat kunt u bij Wrappen.nl in elke gewenste kleur krijgen. Een aantal populaire keuzes zijn onder andere zwarte wrap folie, wrap folie in het grijs of in het zilver en wrapfolie in het wit. Deze kleuren zijn wat minder opvallend en zorgen voor een stijlvol en stoer uiterlijk van de auto. Ga dus voor zwarte wrap folie, wrapfolie in het grijs of zilver of wrapfolie in het wit en geniet van een prachtige auto met optimale bescherming van de lak.

Unieke look met wrap folie goud of wrap folie groen

Wanneer u zwarte wrap folie, wrap folie in het zilver of grijs en wrapfolie in het wit niet gewaagd genoeg vindt, kunt u altijd kiezen voor een andere kleur. Wat dacht u van wrapfolie in het fel groen of juist wrap folie in het mat groen? Oranje, geel, rood of blauw – bij ons is alles mogelijk. Wilt u écht opvallen zonder veel geld kwijt te zijn? Ga dan voor een wrap folie van goud! Met wrap folie in het goud lijkt het net of u de duurste auto van de wijk hebt, terwijl u dankzij onze wrapfolie voor uw auto juist heel voordelig uit bent. 

Wrapfolie voor uw auto: contact

Wanneer u uw auto graag van een nieuw uiterlijk en optimale bescherming wilt voorzien, dan is wrapfolie aanbrengen op de auto de beste keus. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden bij Wrappen.nl. Neemt u contact met ons op en we zorgen ervoor dat u de beste wrapfolie voor uw auto krijgt!

Voordelen op een rij

Bescherming van de auto

Goedkoper dan over laten spuiten

Eigen ontwerp aanleveren mogelijk

Het is niet permanent

Na een aantal jaar kunt u gemakkelijk de wrap laten verwijderen en een nieuwe wrap uitzoeken.

Geen idee wat u precies wilt?

Neem contact op via het contactformulier en vraag om tips of eventuele impressies die voor jou van toepassing zijn.

Overtuigd dat u uw auto wilt laten wrappen?

 

Autowrap aanvragen

Autowrap aanvragen