Carwrap voor uw Audi Q2

Wilt u uw Audi Q2 van een nieuw design voorzien? Laat dan uw Audi Q2 van een carwrap voorzien door Wrappen.nl! Bij ons kunt u kiezen voor een unieke nieuwe kleur of print voor uw Audi Q2, volledig op maat gemaakt!

Een wrap voor uw Audi Q2

De Q2 is een stoere en sportieve SUV. Hoewel de Audi Q2 in verschillende fabriekskleuren geleverd wordt, kan het zijn dat uw favoriete kleur er niet tussen zit. Of misschien rijdt u al een tijdje een Audi Q2 en bent u toe aan een nieuwe kleur.  Dan kan een carwrap de ideale oplossing zijn!  Een carwrap is veel voordeliger dan uw auto volledig laten overspuiten in een nieuwe kleur. Bovendien heeft u met een carwrap ook meer mogelijkheden! U kunt namelijk kiezen voor een matte of hoogglans afwerking, maar ook voor een aparte belijning in een contrasterende kleur. Grafische prints, logo’s en beletteringen behoren ook tot de opties. U geeft het aan, wij maken het! Dit gebeurt altijd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en altijd volgens een uniek ontwerp.

Uw Audi Q2 ontchromen

Wellicht heeft u wel eens van ‘ontchromen’ gehoord. Hiermee wordt bedoeld dat alle chromen onderdelen van uw Audi Q2 of SQ2 beplakt worden met een folie naar keuze. Hierbij kunt u denken aan sierlijsten, grill, koplampen, deurgrepen en dakdragers. Meestal wordt er een zwarte of mat zwarte folie gebruikt, of folie in dezelfde kleur als de auto. Iedere kleur is echter mogelijk! Voor het ontchromen demonteren wij eerst de onderdelen die ontchroomd moeten worden. Zo kunnen wij heel precies de folie wrappen, en zijn er geen onafgewerkte stukjes rondom bijvoorbeeld een handgreep of een spiegel. Hierdoor krijgt u het beste resultaat! 

Vervolgens wordt door folie door verhitting aangebracht op de onderdelen. Hierdoor krijgt uw auto een stoere en robuuste look. Nadat u de auto weer mee naar huis heeft genomen moet het folie nog enkele dagen uitharden. Wij adviseren daarom om de auto gedurende 4 tot 5 niet te wassen om de folie voldoende uit te laten harden. Hierna kunt u weer zoals gewoonlijk met uw auto door de wasstraat rijden. U kunt hierna nog vele jaren genieten van uw ontchroomde auto.

Stijlvolle print op maat voor uw Audi Q2 carwrap

Grafische prints zijn één van onze specialiteiten op het gebied van carwraps. Wij houden wel van een uitdaging en geen print is te gek voor ons! Laat daarom uw Audi Q2 door ons wrappen in een grafische print of patroon. Hiermee beschermt u niet alleen uw lak tegen steenslag, maar ook tegen verkleuringen van de oorspronkelijke lak en krassen. Wij kunnen ieder design voor u op maat maken. Weet u nog niet exact welke wrap u graag op uw Audi wilt hebben? Ook dan staat ons gespecialiseerde team voor u klaar. Wij bespreken samen met u uw wensen en ontwerpen een custom design voor u. 

Voordelen op een rij

Bescherming van de auto

Goedkoper dan over laten spuiten

Eigen ontwerp aanleveren mogelijk

Het is niet permanent

Na een aantal jaar kunt u gemakkelijk de wrap laten verwijderen en een nieuwe wrap uitzoeken.

Geen idee wat u precies wilt?

Neem contact op via het contactformulier en vraag om tips of eventuele impressies die voor jou van toepassing zijn.

Overtuigd dat u uw auto wilt laten wrappen?

 

Autowrap aanvragen

Autowrap aanvragen