Audi Q5 carwrap

Wilt u een nieuw design voor uw Audi Q5? Dan is een carwrap van Wrappen.nl iets voor u! Met een carwrap kunt u uw Audi een complete makeover geven! Wij hebben zeer ruim aanbod aan kleuren en ontwerpen om uit te kiezen. Zo geeft u uw Audi Q5 echt een uniek uiterlijk.

Spectaculaire carwrap voor uw Audi Q5

Een carwrap geeft uw Audi Q5 echt een bijzonder en uniek uiterlijk. Met een wrap kunt u alle kanten op. Of u nu kiest voor een metallic of mat zwarte finish, met een carwrap wordt uw auto een spektakel om naar te kijken. Voor een uniek design van uw Audi Q5 gaat u daarom naar Wrappen.nl. Het wrappen van een Audi Q5 heeft tevens verschillende voordelen.

car-g427d3dc9d_1920

Carwrap voor uw Audi Q5: de voordelen

Een carwrap wordt gemaakt van een speciale vinyl folie, die met een specialistische techniek op uw auto wordt aangebracht. Doordat de wrap over de originele lak aangebracht wordt, is uw lak beter beschermd tegen onder andere krassen, verkleuring door zonlicht en steenslag. Bovendien tast de folie uw originele lak niet aan. Mocht u dus jaren later overwegen om uw auto te verkopen, of u wilt een andere kleur op uw auto, dan kan de auto weer in zijn originele lak hersteld worden.

Tinten of blinderen van uw ruiten

Het is tevens mogelijk om uw ruiten (gedeeltelijk) te laten tinten of blinderen met verduisterende folie. U heeft hierin vrije keuze in het percentage lichtdoorlatendheid van de folie. Indien u hiervoor kiest heeft dit als extra voordeel dat de temperatuur in uw auto minder snel zal stijgen en dat het interieur minder snel zal verkleuren. Bovendien is uw ruit extra beschermd: mocht u onverhoopt een ongeval krijgen met uw auto, dan blijven de glassplinters vastplakken aan het folie. Daarnaast bieden getinte of geblindeerde ramen extra privacy.

Een camo wrap voor uw Audi Q5

Een camo wrap is een ‘camouflage’ voor uw Audi Q5 waarbij verschillende kleuren folie op uw Audi worden aangebracht. Bij camouflage denkt u wellicht aan de legerprints met groen en bruin, maar dit hoeft zeker niet zo te zijn! U kunt in plaats daarvan bijvoorbeeld ook kiezen voor felle kleuren, en de print kan zelfs helemaal veranderd worden! U kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om de helft van uw auto in camo wrap te laten wrappen, en de andere helft in één kleur. Het is ook mogelijk om alleen het onderste gedeelte van de carrosserie te camo-wrappen en het bovenste gedeelte in een andere kleur te laten wrappen. Wilt u liever een strakke grafische print met asymmetrisch design? Alles is mogelijk! Wat uw wensen ook zijn, bespreek deze met ons en wij maken voor u de perfecte camo/carwrap op maat!

Voordelen op een rij

Bescherming van de auto

Goedkoper dan over laten spuiten

Eigen ontwerp aanleveren mogelijk

Het is niet permanent

Na een aantal jaar kunt u gemakkelijk de wrap laten verwijderen en een nieuwe wrap uitzoeken.

Geen idee wat u precies wilt?

Neem contact op via het contactformulier en vraag om tips of eventuele impressies die voor jou van toepassing zijn.

Overtuigd dat u uw auto wilt laten wrappen?

 

Autowrap aanvragen

Autowrap aanvragen