Uw Audi laten wrappen

Heeft u een Audi en wilt u deze van een nieuw jasje laten voorzien? Dan biedt een carwrap van Wrappen.nl uitkomst! Wij kunnen alle designs voor u op maat laten maken. Heeft u speciale wensen? Niets is te gek voor onze specialisten. Ook daarom kiest u voor Wrappen.nl!

Wat is een Audi carwrap?

Carwrapping is het aanbrengen van een laag folie over de lak van een auto. U kunt uw Audi hiermee van een nieuwe kleur en eventueel print voorzien. Hierin zijn zeer veel verschillende mogelijkheden. Alleen al het aantal kleuren waaruit u kunt kiezen is eindeloos. Wat dacht u van een metallic of matte finish? Ook hoogglans kleuren en kleuren met een holografische afwerking zijn mogelijk. Het is tevens mogelijk om logo’s of belettering op folie te laten printen voor uw Audi. U kunt ook kiezen voor een specifieke print die u op uw Audi wilt laten wrappen.

Audi camo wrap

Wat is een Audi camo wrap? Bij een camo wrap wordt er gebruik gemaakt van meerdere kleuren folie op de auto. Er zijn ook verschillende opties mogelijk qua vormgeving. Camo wraps van Wrappen.nl zijn altijd van hoge kwaliteit. Wij geven garantie op onze wraps, omdat wij zo overtuigd zijn van de kwaliteit van onze folies en het vakmanschap waarmee deze op uw auto bevestigd worden.

Audi ontchromen

Bij het ontchromen van uw Audi wrappen wij de sierlijsten van uw auto. Tegenwoordig zijn nieuwe Audi’s te bestellen met zwarte sierlijsten. Heeft uw Audi deze mogelijkheid niet? Dan kan ontchromen een goede optie zijn. Hierbij worden alle chromen onderdelen gewrapt met een zwart folie of een andere kleur naar keuze. Bij ontchromen kunt u onder andere raamlijsten, handgrepen, logo’s, dakdragers en de grill laten aanpassen. Zo geeft u uw Audi gemakkelijk een stoerdere uitstraling.

 

Wat zijn de voordelen van een Audi carwrap?

Een carwrap voor uw Audi heeft meerdere voordelen. Ten eerste kunt u de auto volledig de look geven die u voor ogen heeft. Wij hebben een ruime keus aan beschikbare kleuren. U kunt helemaal los gaan qua design, prints en patronen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het. Een wrap biedt daarnaast tevens extra bescherming voor uw lak, deze onderliggende lak verkleurt niet en is beter beschermd tegen krassen. Carwrappen is ook een goedkoop alternatief voor uw wagen laten overspuiten. Bovendien kan een wrap eenvoudig weer verwijderd worden en vervangen worden voor een nieuw design. Dit maakt carwrapping erg populair!

Voordelen op een rij

Bescherming van de auto

Goedkoper dan over laten spuiten

Eigen ontwerp aanleveren mogelijk

Het is niet permanent

Na een aantal jaar kunt u gemakkelijk de wrap laten verwijderen en een nieuwe wrap uitzoeken.

Geen idee wat u precies wilt?

Neem contact op via het contactformulier en vraag om tips of eventuele impressies die voor jou van toepassing zijn.

Overtuigd dat u uw auto wilt laten wrappen?

 

Autowrap aanvragen

Autowrap aanvragen