Tesla Model S wrap

Bent u de trotse eigenaar van een Tesla Model S? Deze prachtige auto is volledig elektrisch en heeft een bereik van minimaal 400 kilometer. U bent in het bezit van de snelste sedan ter wereld waarvan er in Nederland ongeveer 6.000 verkocht zijn. Een unieke auto waar u trots op mag zijn dus! Wilt u uw Tesla Model S nog unieker maken? Dan kunt u ervoor kiezen om deze te laten wrappen. Hiervoor kunt u uitstekend bij Wrappen.nl. Wij zijn namelijk al jaren gespecialiseerd in het wrappen van Tesla’s en al veel Tesla-eigenaren zijn u voorgegaan. 

Uw Tesla Model S geheel naar wens laten wrappen

Wilt u graag uw bedrijfslogo op uw Tesla? Of bent u de huidige kleur een beetje beu en wilt u uw Tesla een mooie nieuwe kleur geven? Wat de reden ook is, en wat uw wensen ook zijn, u kunt bij ons terecht voor een Tesla Model S wrap! Bij ons vindt u een uitgebreide mogelijkheid aan verschillende kleuren. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende uitvoeringen zoals hoogglans of juist mat. Of gaat u voor parelmoer of satijn? Zo kunt u uw Tesla Model S geheel stylen zoals u wil!

Andere mogelijkheden voor uw Tesla

Bij Wrappen.nl kunt u niet alleen terecht voor het laten wrappen van uw Tesla Model S, er zijn ook verschillende andere opties mogelijk. Vindt u de chromen onderdelen van uw Tesla bijvoorbeeld niet zo mooi en zou u deze liever in een andere kleur hebben? Dan kunt u bij ons ook terecht voor het ontchromen van uw Tesla. Hierbij wrappen we de chromen onderdelen van uw auto met een speciale wrap in de door u gewenste kleur. Hierbij gebruiken we een speciale folie die goed hecht op chroom; wat bij lang niet alle folies het geval is. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om bijvoorbeeld uw ramen te tinten of uw velgen en remblokken te laten spuiten. Zo maakt u uw Tesla helemaal naar wens!

De kosten van een Tesla Model S wrap

Natuurlijk bent u ook benieuwd naar de kosten wanneer u uw Tesla Model S wilt laten wrappen. De specifieke kosten verschillen natuurlijk per geval, omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren zoals het soort folie en de moeilijkheidsgraad van het model van uw auto. Wilt u graag specifiek weten wat het wrappen van uw auto gaat kosten, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Voordelen op een rij

Bescherming van de auto

Goedkoper dan over laten spuiten

Eigen ontwerp aanleveren mogelijk

Het is niet permanent

Na een aantal jaar kunt u gemakkelijk de wrap laten verwijderen en een nieuwe wrap uitzoeken.

Geen idee wat u precies wilt?

Neem contact op via het contactformulier en vraag om tips of eventuele impressies die voor jou van toepassing zijn.

Overtuigd dat u uw auto wilt laten wrappen?

 

Autowrap aanvragen

Autowrap aanvragen