Volkswagen polo wrappen

Heeft u een Volkswagen polo en wilt u dat de lak zo lang mogelijk mooi blijft of is de wagen toe aan een nieuwe look? Laat uw Volkswagen polo dan wrappen door Wrappen.nl, dé specialist in de autobranche op gebied van wrappen. Bij ons geniet u van een goede service, waarbij we altijd naar uw wensen luisteren en met u meedenken om uw idee tot leven te brengen. We vertellen u graag van welke voordelen u geniet als u uw Volkswagen polo laat wrappen en wat we voor u kunnen betekenen. 

Optimaal profijt van uw Volkswagen polo wrappen

Door uw Volkswagen polo te wrappen, beschermt u de lak van uw auto optimaal tegen schade en viezigheid. De folie zorgt ervoor dat krassen geweerd worden en vuil zoals vogelpoep of zandregen zich niet aan de auto hecht. Het grote voordeel van uw Volkswagen polo wrappen, is dat de lak langer mooi blijft en u de auto minder vaak hoeft te wassen. Wanneer u uw Volkswagen polo laat wrappen is dat ook nog eens goedkoper dan wanneer u deze laat spuiten. Daarnaast kunt u de wrap er na een tijd weer af laten halen en vervangen door een folie van een andere kleur of met een ander ontwerp. Zo kunt u de Volkswagen steeds opnieuw voorzien van een fris uiterlijk.

Ook voor uw bedrijf

Heeft u een bedrijf en zoekt u een originele en efficiënte manier om reclame te maken? Laat uw Volkswagen polo dan wrappen! U kunt kiezen voor een ontwerp in de kleuren van uw huisstijl en u kunt uw bedrijfsnaam, logo of uw contactgegevens op de folie laten zetten. Op die manier wordt u snel zichtbaar voor potentiële nieuwe klanten en weten ze u direct te vinden. Of u nu privé of zakelijk onderweg bent of geparkeerd staat, door uw Volkswagen polo te wrappen met uw bedrijfsgegevens, valt u geheid op. 

Uw BMW m1 wrappen begint met het grondig schoonmaken van de auto, zodat de wrap folie goed kan hechten. We wrappen uw BMW 1 serie vervolgens in stroken en strijken de folie glad. Tijdens het proces zorgen we ervoor dat er geen luchtbellen achtergelaten worden. Het wrappen van uw auto doen we in ongeveer drie werkdagen.

Polo 6r wrap en polo gti wrap

Naast een carwrap voor uw gewone polo, kunnen we uw polo 6r en polo gti ook voorzien van een wrap. Dat is het voordeel van Wrappen.nl; we kunnen elk merk en ieder type voor u wrappen. Het maakt dus niet uit of u uw Volkswagen polo 6r wilt voorzien van een wrap, bij de polo gti wrap wilt laten aanbrengen of een ander type Volkswagen bij ons wilt laten wrappen, we zijn er voor iedereen!Heeft u geen Volkswagen, maar een ander merk? Ook dan helpen we u graag. U kunt bij ons ook terecht als u een Mercedes, BMW, Audi of Tesla heeft. Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met u.

Naast uw BMW m1 wrappen, kunnen we ook uw auto wrappen en ontchromen. Hierbij verwijderen we de chromen accenten van de BMW voor een modernere uitstraling. Wilt u uw BMW 1 serie laten wrappen en ontchromen, dan liggen de kosten op 2000 euro. U kunt ook uw BMW alleen laten ontchromen bij Wrappen.nl en dat kan al vanaf 200 euro.

Uw Volkswagen polo wrappen bij Wrappen.nl

Wanneer u ervoor kiest om uw Volkswagen polo te wrappen of uw polo gti of polo 6r te voorzien van een wrap, dan doen we dit altijd met uiterste precisie. Voordat we aan de slag gaan, bespreken we uw wensen met u en zorgen we ervoor dat u een goed overzicht van de kosten krijgt. U heeft keus uit allerlei kleuren, patronen en ontwerpen; daarnaast kunt u bij ons terecht wanneer u zelf een ontwerp heeft gemaakt.

wrappen. Dit doen we, zodat we er zeker van zijn dat de folie goed hecht. Vervolgens strijken we de wrap glad, zodat er geen luchtbellen ontstaan. Wilt u uw Volkswagen polo laten wrappen door professionals, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Volkswagen polo wrappen: de prijs en andere diensten

Buiten uw Volkswagen polo wrappen of uw polo 6r en polo gti voorzien van een wrap, kunnen we ook uw auto voor uw ontchromen. In dit proces verwijderen we alle chromen details die op de Volkswagen zitten. Op die manier krijgt uw wagen een sportief en strak uiterlijk en worden de prestaties van de Volkswagen polo ook nog eens beter. Wanneer u uw wagen alleen wilt ontchromen, dan doen we dit al vanaf 200 euro.

Wilt u uw Volkswagen polo laten wrappen en bent u benieuwd naar de prijs? De kosten zijn afhankelijk van wat u precies wilt, maar we hanteren een vanaf prijs van 1750 euro. Uw Volkswagen polo wrappen en ontchromen kan bij ons vanaf 2000 euro; voordeliger kan haast niet! Maak een afspraak, bespreek uw wensen met ons om uw Volkswagen polo te wrappen en we bespreken graag de totale kosten met u.

Vragen over uw Volkswagen polo wrappen en de kosten?

Heeft u vragen over alle mogelijkheden om uw Volkswagen polo te laten wrappen en de kosten bij Wrappen.nl? Neemt u dan contact met ons op en we helpen u graag verder. Ook wanneer u zelf al een ontwerp heeft om uw polo, polo gti, polo 6r of ander type te voorzien van een wrap, dan bent u van harte welkom.

Voordelen op een rij

Bescherming van de auto

Goedkoper dan over laten spuiten

Eigen ontwerp aanleveren mogelijk

Het is niet permanent

Na een aantal jaar kunt u gemakkelijk de wrap laten verwijderen en een nieuwe wrap uitzoeken.

Geen idee wat u precies wilt?

Neem contact op via het contactformulier en vraag om tips of eventuele impressies die voor jou van toepassing zijn.

Overtuigd dat u uw auto wilt laten wrappen?

 

Autowrap aanvragen

Autowrap aanvragen