Uw BMW 6 serie wrappen

Als u een BMW 6 serie heeft, bent u hier natuurlijk enorm trots op. We begrijpen het dan ook maar al te goed dat u uw auto in een zo goed mogelijke conditie wilt houden. Dat begint natuurlijk bij professioneel onderhoud, maar ook het exterieur van de auto moet er spik en span uit blijven zien. U kunt er dan voor kiezen om uw BMW 6 serie te wrappen. Het wrappen van uw auto heeft namelijk veel voordelen. Wij van Wrappen.nl kunnen u zeker helpen bij het wrappen van uw auto. Dit doen wij zorgvuldig en professioneel.

De voordelen van een BMW M6 wrappen

Een BMW M6 wrappen heeft flink wat voordelen voor u en uw auto. Het belangrijkste voordeel is dat het wrappen van uw auto de lak op uw auto beschermt. Hierdoor krijgt u niet zo snel meer te maken met krassen of steenslag. De originele lak van uw auto blijft zo dus volledig in tact, terwijl de wrap over uw auto voor een prachtige uitstraling zorgt. Daarbij is een goede wrap ook vuilwerend. Wij werken met hoge kwaliteit wrapfolie, waardoor uw auto niet alleen goed beschermd is, maar ook langer schoon blijft.

Een ander voordeel van uw BMW M6 wrappen is dat u uw auto iedere look kunt geven die u maar wilt. Een wrap kan namelijk volledig op maat gemaakt worden. Zo kunt u kiezen uit vrijwel iedere kleur en uit enorm veel verschillende prints en patronen. Daarbij kunt u ervoor kiezen om uw auto in mat of glanzend te laten wrappen. U kunt een deel van uw auto laten wrappen, of ervoor kiezen om uw gehele BMW M6 te laten wrappen.

De kosten en prijs voor uw BMW 6 serie wrappen

Als u uw BMW M6 wilt laten wrappen, bent u natuurlijk benieuwd naar de kosten hiervoor. Voor de BMW 6 serie wrappen kunt u de kosten en prijs in ons menu onder het kopje onze diensten vinden. Wij zijn altijd open en helder over onze prijzen, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. U kunt daarbij niet alleen uw BMW M6 laten wrappen bij ons, u kunt uw auto bij ons ook laten ontchromen. Verder bieden we ook een pakket aan waarbij we uw auto volledig naar wens wrappen en ontchromen. Vervolgens doen we ook een kleine fotoshoot met uw auto, waardoor u ook prachtige foto’s van uw auto heeft.

Neem contact op voor uw BMW 6 serie wrappen!

Wilt u graag uw BMW 6 serie laten wrappen, maar heeft u nog vragen over onze diensten? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag alles over ons bedrijf en onze werkwijze. We beantwoorden met plezier al uw vragen en helpen u waar nodig met het maken van de juiste keuzes over de perfecte wrap voor uw auto.

Voordelen op een rij

Bescherming van de auto

Goedkoper dan over laten spuiten

Eigen ontwerp aanleveren mogelijk

Het is niet permanent

Na een aantal jaar kunt u gemakkelijk de wrap laten verwijderen en een nieuwe wrap uitzoeken.

Geen idee wat u precies wilt?

Neem contact op via het contactformulier en vraag om tips of eventuele impressies die voor jou van toepassing zijn.

Overtuigd dat u uw auto wilt laten wrappen?

 

Autowrap aanvragen

Autowrap aanvragen