BMW 1 serie wrappen

Heeft u een BMW 1 serie? Dan wilt u deze natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Dit kunt u doen door uw BMW 1 serie te laten wrappen. Wrappen.nl heeft al jaren ervaring met het wrappen van auto’s; wij gaan dan ook graag met u in gesprek over hoe we uw BMW 1 serie het mooist kunnen wrappen.

Waarom uw BMW 1 serie wrappen?

Het grootste voordeel van uw BMW 1 serie wrappen, is dat uw auto lang en goed beschermd blijft tegen vuil, krassen en schade. Het is een stuk goedkoper dan uw auto te laten spuiten en u bespaart kosten op de wasstraat; uw BMW 1 serie laten wrappen is een investering die zich snel terugverdient! 

Naast bescherming, ziet uw BMW 1 serie er door het wrappen er mooi en uniek uit. Bij Wrappen.nl kunt u folies kiezen in meer dan 100 kleuren; van klassiek zwart tot feloranje. Niet alleen heeft u ruime keus uit kleuren, we bespreken ook graag met u alle mogelijkheden voor een origineel ontwerp. Zo kunt u uw BMW 1 serie niet alleen voor persoonlijk gebruik laten wrappen, maar u kunt ook kiezen om reclame te maken voor uw bedrijf. Dit kunt u doen door uw BMW 1 serie te wrappen met uw bedrijfsnaam, logo of contactgegevens.

Het proces van BMW m1 wrappen

Wanneer u uw BMW m1 wilt laten wrappen door Wrappen.nl, dan doen we dit zeer zorgvuldig. Dankzij onze expertise mag u ervan uitgaan dat wij uw auto altijd voorzien van de beste kwaliteit folies en dat we deze deskundig aanbrengen. 

Uw BMW m1 wrappen begint met het grondig schoonmaken van de auto, zodat de wrap folie goed kan hechten. We wrappen uw BMW 1 serie vervolgens in stroken en strijken de folie glad. Tijdens het proces zorgen we ervoor dat er geen luchtbellen achtergelaten worden. Het wrappen van uw auto doen we in ongeveer drie werkdagen.

BMW 1 serie wrappen: de prijs

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw BMW 1 serie te wrappen en de prijs? Het antwoord is heel simpel: u kunt nergens uw BMW m1 zo uitgebreid en voordelig laten wrappen als bij Wrappen.nl. Om uw BMW 1 serie te wrappen, dan beginnen de kosten vanaf 1750 euro. Hoe duur het uiteindelijk wordt, is afhankelijk van al uw wensen. Daarom gaan we graag met u in gesprek, zodat we u het beste kunnen voorlichten over alle opties om uw BMW 1 serie te wrappen en de prijs.

Naast uw BMW m1 wrappen, kunnen we ook uw auto wrappen en ontchromen. Hierbij verwijderen we de chromen accenten van de BMW voor een modernere uitstraling. Wilt u uw BMW 1 serie laten wrappen en ontchromen, dan liggen de kosten op 2000 euro. U kunt ook uw BMW alleen laten ontchromen bij Wrappen.nl en dat kan al vanaf 200 euro.

BMW 1 serie wrappen: kosten en contact 

Wilt u een afspraak maken om uw BMW 1 serie te laten wrappen of heeft u vragen over de kosten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ook voor andere vragen over het wrappen of ontchromen van uw BMW kunt u bij ons terecht. We helpen u graag om BMW 1 serie optimaal te wrappen en te voorzien van een strak uiterlijk.

Voordelen op een rij

Bescherming van de auto

Goedkoper dan over laten spuiten

Eigen ontwerp aanleveren mogelijk

Het is niet permanent

Na een aantal jaar kunt u gemakkelijk de wrap laten verwijderen en een nieuwe wrap uitzoeken.

Geen idee wat u precies wilt?

Neem contact op via het contactformulier en vraag om tips of eventuele impressies die voor jou van toepassing zijn.

Overtuigd dat u uw auto wilt laten wrappen?

 

Autowrap aanvragen

Autowrap aanvragen